Krognytt

Rummel uppdaterar sitt mat- och dryckeskoncept

Publicerad 9 sep (ändrad 7 okt)
Rummel uppdaterar sitt mat- och dryckeskoncept
Restaurang Rummel, som ligger i Hagastaden, uppdaterar sitt mat- och dryckeskoncept tillsammans med köksmästaren Gustaf Nathorst. Från mitten av augusti introduceras det nya mat- och dryckeskonceptet som innebär en övergång från fine dining till ett modernt europeiskt brasserie, utan kompromisser på kvalitet eller hantverk.
Bakom Rummel står krögarna Robin Moderato och Christopher Ellertsson. Restaurangen som öppnande i mars 2023 har snabbt blivit en central mötesplats i den framväxande stadsdelen, med sin stilfulla miljö och en modern meny som fokuserar på små rätter med stora smaker. Det nya konceptet innebär en övergång från fine dining till ett modernt europeiskt brasserie, utan kompromisser på kvalitet eller hantverk.
Rummel breddar sitt utbud genom att lansera både brunch, lunch och ett nytt kvällskoncept. De nya rätterna på menyn speglar Rummels ambition att erbjuda moderna tolkningar av klassiska europeiska smaker.
– Som en del av vår förnyelse kommer Rummel nu att erbjuda våra gäster både brunch och lunch, något vi tidigare inte haft. Lunchmenyn kommer att bestå av både ett à la carte-segment och två dagens lunch-alternativ, där ett alltid är vegetariskt, säger köksmästare Gustaf Nathorst, i ett pressmeddelande.
Bruncherna planeras att ha ett klassiskt upplägg, men med en twist på Rummels sätt – en festligare brunch med musik och mer fokus på dryck. Menyn kommer nu att erbjuda nya smakupplevelser och ett bredare urval av smårätter och större rätter, inklusive Rummels signaturrätter. Till detta finns även en omsorgsfullt utvald vinlista.
Rummel
Norra Stationsgatan 59
Stockholm
Rummel
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 9 sep (ändrad 7 okt)

Fler restauranger i Hagastaden

Här har vi samlat fler restauranger i Hagastaden.
Låt oss guida dig till ditt nästa restaurangbesök!
Anmäl dig till BokaBords nyhetsbrev och få restaurangtips, krognytt och guider direkt i din inbox.
Skicka in