Krognytt
Rummel uppdaterar sitt mat- och dryckeskoncept
Restaurang Rummel, som ligger i Hagastaden, uppdaterar sitt mat- och dryckeskoncept tillsammans med köksmästaren Gustaf Nathorst. Från mitten av augusti introduceras det nya mat- och dryckeskonceptet som innebär en övergång från fine dining till ett modernt europeiskt brasserie, utan kompromisser på kvalitet eller hantverk.
Bakom Rummel står krögarna Robin Moderato och Christopher Ellertsson. Restaurangen som öppnande i mars 2023 har snabbt blivit en central mötesplats i den framväxande stadsdelen, med sin stilfulla miljö och en modern meny som fokuserar på små rätter med stora smaker. Det nya konceptet innebär en övergång från fine dining till ett modernt europeiskt brasserie, utan kompromisser på kvalitet eller hantverk.
Rummel breddar sitt utbud genom att lansera både brunch, lunch och ett nytt kvällskoncept. De nya rätterna på menyn speglar Rummels ambition att erbjuda moderna tolkningar av klassiska europeiska smaker.
– Som en del av vår förnyelse kommer Rummel nu att erbjuda våra gäster både brunch och lunch, något vi tidigare inte haft. Lunchmenyn kommer att bestå av både ett à la carte-segment och två dagens lunch-alternativ, där ett alltid är vegetariskt, säger köksmästare Gustaf Nathorst, i ett pressmeddelande.
Bruncherna planeras att ha ett klassiskt upplägg, men med en twist på Rummels sätt – en festligare brunch med musik och mer fokus på dryck. Menyn kommer nu att erbjuda nya smakupplevelser och ett bredare urval av smårätter och större rätter, inklusive Rummels signaturrätter. Till detta finns även en omsorgsfullt utvald vinlista.
Norra Stationsgatan 59
Stockholm
Fler restauranger i Hagastaden
Här har vi samlat fler restauranger i Hagastaden.
Fler artiklar
Fira Beaujolais Nouveau i Göteborg
Vasastan får en ny italienare – nu öppnar Chicce
Häktet nyöppnar – med stimmig känsla och trerätters
Årets Kock 2024 – Michael Andersson
Urban Deli serverar ostron för 5 kr/st varje fredag
Årets vinnare Stellagalan 2024
Elite Palace Hotel öppnar italienaren Panza
Malin Mendel gästar restaurang India’s
Vin- & Ciderfestivalen Avskalat återvänder till Stockholm