Krognytt
Restaurant Ergo introducerar trerätterslunch

Restaurant Ergo på Östermalm erbjuder nu en ny lyxig lunchupplevelse. Med siktet inställt mot stjärnstatus lanserar de trerätterslunch baserad på de bästa råvarorna i säsong.
Restaurant Ergo öppnade sommaren 2024 i Gastrologiks tidigare lokaler på Artillerigatan med ambitionen att erbjuda en sofistikerad, elegant, men ändå avslappnad fine dining-upplevelse.
Ergo drivs av ett internationellt köksteam under ledning av Petter Johansson, som har en bakgrund från några av världens mest exklusiva trestjärniga restauranger, bland annat Gordon Ramsay i London, Per Se i New York och Zén i Singapore.

Sanna Risberg, tidigare Frantzén och systerkrogen Zén, är ansvarig över matsalen:
– Våra luncher är en kompaktare upplevelse och ett lite lyxigare avbrott i vardagen. Perfekt om man ska fira något, för en affärslunch eller när man vill unna sig något extra.
Ergos trerätterslunch serveras torsdag till lördag och består av en meny med valbar varmrätt inklusive tre kanapéer. Även kvällstid har gästen chans att vara med och styra efter tycke och smak. Middagsmenyn består av fem serveringar med möjlighet att välja mellan två olika rätter vid varje servering. En modern tolkning av fine dining där gästerna skapar sin egen personliga upplevelse.
– Vi vill kunna tillgodose gästen och ge valmöjligheter. Att man får äta något man är sugen på, säger Sanna.
– Våra luncher är en kompaktare upplevelse och ett lite lyxigare avbrott i vardagen. Perfekt om man ska fira något, för en affärslunch eller när man vill unna sig något extra.
Ergos trerätterslunch serveras torsdag till lördag och består av en meny med valbar varmrätt inklusive tre kanapéer. Även kvällstid har gästen chans att vara med och styra efter tycke och smak. Middagsmenyn består av fem serveringar med möjlighet att välja mellan två olika rätter vid varje servering. En modern tolkning av fine dining där gästerna skapar sin egen personliga upplevelse.
– Vi vill kunna tillgodose gästen och ge valmöjligheter. Att man får äta något man är sugen på, säger Sanna.

Artillerigatan 14
Stockholm

Boka Restaurant Ergo här.
Lunch: Torsdag till lördag, 12.00–15.00. Trerättersmeny inklusive tre kanapéer med valbar varmrätt, oftast en med fisk och en med kött. Pris 995 kronor.
Middag: Onsdag till lördag, 18.00–24.00. Säsongsmeny med fem serveringar och val mellan två rätter vid varje servering. Pris 2 100 kronor.
Lunch: Torsdag till lördag, 12.00–15.00. Trerättersmeny inklusive tre kanapéer med valbar varmrätt, oftast en med fisk och en med kött. Pris 995 kronor.
Middag: Onsdag till lördag, 18.00–24.00. Säsongsmeny med fem serveringar och val mellan två rätter vid varje servering. Pris 2 100 kronor.
Fler artiklar

Medelhavsbrasseriet Juno öppnar på Kungsholmen

Gänget bakom Barbro öppnar bistro på nya Maxim

Misshumasshu tar över hela Birger Jarlspassagen

Ateljens Pizza öppnar systerkrog i Haga Norra

Florentine bjuder in till gästspel med pizzamästaren Raffaele Bonetta

Nu finns erbjudanden på BokaBord!

Pontus Frithiof öppnar restaurang i New York

Stureplansgruppen öppnar två restauranger och en vinbar

Lilla Ego bjuder in till Kent-lunch: “Fredagen och lördagen kommer nog bli ett jävla tryck”