Krognytt

Gänget bakom Barbro öppnar bistro på nya Maxim

Publicerad 26 mar
maxim barbro framfickan bar
Upplev mat, kultur och gemenskap i en intim och varm miljö – den 26 mars slår Maxims restaurang Framfickan upp dörrarna på Karlaplan 4. Menyn består av asiatiska mellanrätter med skandinavisk twist. Bakom mat- och dryckeskonceptet står krögarna Tim Alton och Andrew Jones, som även driver Bistro Barbro på Södermalm.
I Maxims nya restaurang Framfickan serveras en asiatisk meny med skandinavisk inspiration bestående av snacks, mellanrätter, större rätter och dessert. Hit är du välkommen på ett glas och något litet – eller en hel middag innan föreställningen.
maxim framfickan sushi
På Framfickan serveras asiatiska rätter med en skandinavisk twist. Foto: Isabelle Wallin
På Maxim finns det nu totalt fyra barer där du både kan köpa mat och dryck. Det går även bra att ta med sig dryck in till salongen, och under vissa event håller de till och med sina barer inne i salongen öppna.
maxim framfickan barbro
Bakom mat- och dryckeskonceptet står krögarna Tim Alton och Andrew Jones, som även driver Bistro Barbro på Södermalm. Foto: Isabelle Wallin
Restaurang Framfickan på Maxim öppnar onsdag den 26 mars.
Framfickan på Maxim
Karlaplan 4
Stockholm
Framfickan på Maxim
Isabelle Wallin
Isabelle Wallin
Publicerad 26 mar
Låt oss guida dig till ditt nästa restaurangbesök!
Anmäl dig till BokaBords nyhetsbrev och få restaurangtips, krognytt och guider direkt i din inbox.
Skicka in