Krognytt
Nu öppnar Grand Soleil på Grand Hôtel
Riverakänsla och skaldjur i lyxigt solläge när Grand Hôtel öppnar sin nya restaurang.
Grand Soleil, som betyder stor sol på franska, är Grand Hôtels sommarnyhet och soliga terrass. Från och med i dag bjuder de in gäster till vad de själva beskriver som: "Stockholms mest solsäkra destination, där värmen och atmosfären från den franska och italienska rivieran genomsyrar varje stund."
Grand Hôtels köksteam har tillsammans med Mathias Dahlgren skapat ett koncept där skaldjur och sallader tar huvudrollen till lunch och middag ackompanjerat av champagne, rosé och läskande alkoholfria alternativ. På morgonen välkomnar de med en härlig kontinentalfrukost. Se deras meny här.
Med 120 platser inomhus och utomhus blir Grand Soleil en plats att njuta av långa sommardagar och mysiga kvällar.
Soliga terrasser i närheten
Fullbokat? I området finns fler soliga terrasser och uteserveringar.
Fler artiklar
Fira Beaujolais Nouveau i Göteborg
Vasastan får en ny italienare – nu öppnar Chicce
Häktet nyöppnar – med stimmig känsla och trerätters
Årets Kock 2024 – Michael Andersson
Urban Deli serverar ostron för 5 kr/st varje fredag
Årets vinnare Stellagalan 2024
Elite Palace Hotel öppnar italienaren Panza
Malin Mendel gästar restaurang India’s
Vin- & Ciderfestivalen Avskalat återvänder till Stockholm