Krognytt
Grand Soleil byter om till höstskrud och börjar med brunch
Grand Soleil som är Grand Hôtels året om-satsning lämnar nu officiellt sommarsäsongen bakom sig och byter om till sin nya höstskrud. Fokuset är fortfarande på kvalitativa råvaror i den handplockade nya menyn signerad Mathias Dahlgren.
Den nya höstmenyn kommer bestå av bland annat kalvtartar med champinjon, franskvatten och krasse, burrata med bakade vintertomater, oliver och färska örter, kycklingescalope med kronärtskocka, parmesan och citron samt moules frites.
Interiört välkomnas nu gästerna med en värmande brasa från den öppna kaminen placerad mitt i restaurangen, tillsammans med de stora panoramafönstren som fortsätter bjuda in till utsikten över Blasieholmshamnen.
Helt nytt för Grand Soleil, och även Grand Hôtel, är en brunchsatsning med start den 23 september. Varje helgförmiddag, lördag till söndag, erbjuds en brunchmeny med bland annat tre riviera-inspirerade rätter och à la carte-meny. Lördagsförmiddagar bjuds DJs in för att ytterligare höja helgstämningen. Brunchen kommer serveras mellan klockan 10-16.
Restaurangen Grand Soleil ligger inhyst i Grand Hôtel på Södra Blasieholmshamnen 8 i Stockholm.
Restaurangtips i närheten
Krogar nära Grand Hôtel
Fler artiklar
Fira Beaujolais Nouveau i Göteborg
Vasastan får en ny italienare – nu öppnar Chicce
Häktet nyöppnar – med stimmig känsla och trerätters
Årets Kock 2024 – Michael Andersson
Urban Deli serverar ostron för 5 kr/st varje fredag
Årets vinnare Stellagalan 2024
Elite Palace Hotel öppnar italienaren Panza
Malin Mendel gästar restaurang India’s
Vin- & Ciderfestivalen Avskalat återvänder till Stockholm