Krognytt
ChouChou öppnar nytt på Östermalm
Den helvegetariska restaurangen ChouChou drivs av vegoprofilen Gustav “Jävligt Gott” Johansson och öppnar i vår i Fältöversten. De planerar även att öppna i DN-skrapan på Kungsholmen längre fram.
Den växtbaserade restaurangen ChouChou har legat i MOOD-gallerian sedan 2021, nu expanderar de till både Fältöversten på Östermalm och DN-Skrapan på Kungsholmen. Först ut att slå upp dörrarna är krogen på Östermalm som öppnar i vår.
ChouChou drivs av vegomatprofilen, kokboksförfattaren och entreprenören Gustav "Jävligt Gott" Johansson tillsammans med krogprofilen Robert Hållstrand.
– Vi vill visa att du inte behöver välja mellan att äta god och att äta hållbar mat. Hos oss kan du komma och njuta av klassiska rätter och grym service utan att kompromissa med någonting, säger Gustav Johansson i ett pressmeddelande.
På den nya filialen i Fältöversten är gäster i alla åldrar välkomna. För den yngre generationen erbjuds “After school” med happy hour-priser på mjukglass och pizzaslices, och på fredagar serveras tacos. Som tidigare serveras även en helt vegetarisk buffé och en à la carte-meny. I baren serveras dryck och växtbaserat fika.
ChouChou öppnar i Fältöversten på Östermalm i vår, därefter i DN-Skrapan på Kungsholmen.
Fler artiklar
Nya Himlen satsar på svensk husman på hög höjd
Skansen ingår i partnerskap med Stureplansgruppen
Riche presenterar Råbiffsdagarna 2025: En rå värld
Sverige tog brons i VM i matlagning
Nu finns erbjudanden på BokaBord!
Här är vinnarna i Göteborg Gastronomy Award 2024!
Skaldjursdagar på Sturehof
Stjärnkrogen Aloë pausar – håller stängt från februari
Operakällaren öppnar cocktailbaren Bar Othilia