Krognytt
ChouChou öppnar nytt på Östermalm

Den helvegetariska restaurangen ChouChou drivs av vegoprofilen Gustav “Jävligt Gott” Johansson och öppnar i vår i Fältöversten. De planerar även att öppna i DN-skrapan på Kungsholmen längre fram.
Den växtbaserade restaurangen ChouChou har legat i MOOD-gallerian sedan 2021, nu expanderar de till både Fältöversten på Östermalm och DN-Skrapan på Kungsholmen. Först ut att slå upp dörrarna är krogen på Östermalm som öppnar i vår.
ChouChou drivs av vegomatprofilen, kokboksförfattaren och entreprenören Gustav "Jävligt Gott" Johansson tillsammans med krogprofilen Robert Hållstrand.
– Vi vill visa att du inte behöver välja mellan att äta god och att äta hållbar mat. Hos oss kan du komma och njuta av klassiska rätter och grym service utan att kompromissa med någonting, säger Gustav Johansson i ett pressmeddelande.
På den nya filialen i Fältöversten är gäster i alla åldrar välkomna. För den yngre generationen erbjuds “After school” med happy hour-priser på mjukglass och pizzaslices, och på fredagar serveras tacos. Som tidigare serveras även en helt vegetarisk buffé och en à la carte-meny. I baren serveras dryck och växtbaserat fika.
ChouChou öppnar i Fältöversten på Östermalm i vår, därefter i DN-Skrapan på Kungsholmen.
Fler artiklar

Oliver Ingrosso öppnar Ollis Deli i Humlegården

Upptäck: Prospero – fine dining för folket

Upptäck Södertobak – familjär kvarterskrog med smakrika smårätter

Nu öppnar Stockholm 1897 – Sandhäxans systerkrog på Djurgården

Gabagool öppnar i Östermalms Saluhall – systerkrog till Beirut Café

Upptäck: Nabo Hornsgatan – mackor, middag och en livlig bar

Botánico och Magic Flamingo får en systerkrog

Italienska Basta öppnar vid Lilla Torg i Malmö

Riche Lilla Baren bjuder in till “Stick & drick”