Krognytt
Boqueria har nyöppnat med uppdaterat koncept
Tapasrestaurangen Boqueria har återigen öppnat efter en omfattande renovering. Med ett uppdaterat koncept, förstärkt köksteam och en ny Gaudí-inspirerad bar, bjuder restaurangen in till en livlig matupplevelse med fokus på unika spanska rätter, kreativa drinkar och ett förhöjt nöjesutbud med DJs och gästspel.
Tapasrestaurangen Boqueria öppnade återigen den 16 augusti efter att ha varit stängd för en omfattande renovering sedan slutet av juni. Den nyrenoverade lokalen har fått sig ett ansiktslyft, och restaurangens koncept har utvecklats för att erbjuda en ännu mer livlig, men samtidigt elegant, matupplevelse.
Inför nyöppningen har köksteamet förstärkts av Andreas Freij, som återvänder efter att ha samlat inspiration från olika äventyr. Tillsammans med Boquerias köksmästare, Magnus Carlqvist, tar han restaurangens gastronomi till nya höjder. Den nya menyn fokuserar mer på à la carte-rätter och att vidareutveckla Boquerias karakteristiska tapas. Gästerna kan se fram emot spanska maträtter som är svåra att hitta i Sverige, som nattbakad spädgris, marisco med fisk och skaldjur, samt txuleta med galicisk biff. Grillen har också fått en större roll, och hängmöringskylen har fylls med köttstycken och egengjorda korvar.
Dryckesmässigt satsar Boqueria på kreativa drinkar och ett omfattande utbud av vin från alla spanska regioner, som serveras i den nybyggda Gaudí-inspirerade baren. För att skapa känslan av ett levande torg i Madrid utökar restaurangen också sitt nöjesutbud under ledning av Victor Eriksson och Johan Mattsson, med olika DJ:s och gästspel från spanska artister.
Jakobsbergsgatan 17
Stockholm
Restauranger i närheten
Restauranger i Stockholm city.
Fler artiklar
Fira Beaujolais Nouveau i Göteborg
Vasastan får en ny italienare – nu öppnar Chicce
Häktet nyöppnar – med stimmig känsla och trerätters
Årets Kock 2024 – Michael Andersson
Urban Deli serverar ostron för 5 kr/st varje fredag
Årets vinnare Stellagalan 2024
Elite Palace Hotel öppnar italienaren Panza
Malin Mendel gästar restaurang India’s
Vin- & Ciderfestivalen Avskalat återvänder till Stockholm