Krognytt
Vin- & Ciderfestivalen Avskalat återvänder till Stockholm

Vin- & Ciderfestivalen Avskalat återvänder till Stockholm för sjätte året i rad. Festivalen har fokus på ekologiska och biodynamiska viner, samt hantverksmässigt framställd cider. På plats presenterar några av Sveriges främsta importörer och producenter ärliga drycker att provsmaka.
Den 26 oktober arrangerar Avskalat sin sjätte upplaga i Stockholm. Denna gång på Brygghuset, ett stenkast från Odenplan. Det utlovas en dag full av inspiration och smakupplevelser med ärliga produkter i fokus. Passa på att prova vin och cider i alla tänkbara färger, stilar och priser.
På plats erbjuds även passande mat och delikatesser att äta på plats och att köpa med sig hem. På årets festival i Stockholm kommer man att hitta Supermercado och Grand Gourmet som kommer att bygga upp en matbar där det kommer serveras vin- och cidervänliga smårätter/pinchos med influenser från Baskien. Det kommer även spelas musik och säljas dryckesrelaterad konst/merch som enligt Avskalat själva tillför extra trevlig stämning.
Festivalen pågår på Brygghuset i Stockholm den 26 oktober mellan kl 12-16 och kl 17-21. Avskalat återvänder även till Göteborg i höst, dock är det datumet inte satt ännu.
Restauranger i närheten
Vasastan är full av trevliga krogar – här är några av våra favoriter.
Fler artiklar

Medelhavsbrasseriet Juno öppnar på Kungsholmen

Restaurant Ergo introducerar trerätterslunch

Gänget bakom Barbro öppnar bistro på nya Maxim

Misshumasshu tar över hela Birger Jarlspassagen

Ateljens Pizza öppnar systerkrog i Haga Norra

Florentine bjuder in till gästspel med pizzamästaren Raffaele Bonetta

Nu finns erbjudanden på BokaBord!

Pontus Frithiof öppnar restaurang i New York

Stureplansgruppen öppnar två restauranger och en vinbar