Krognytt

Häktet nyöppnar – med stimmig känsla och trerätters

Publicerad igår
heta stockholmskrogar haktet
Söderfavoriten Häktet, där god stämning alltid står högst på menyn har fått nya ägare. Visionen är att skapa en röd tråd där både restaurangen och klubben samspelar.
Efter tolv år i samma regi tar nu krögarduon Anton Lindeborg och Joel Eriksson över. Anton och Joel driver sedan tidigare den franska bistron Napolyon på Östermalm och den fransk-asiatiska restaurangen Forma på Södermalm. Köket och restaurangdelens atmosfär stå i fokus men för alla stammisar och de som gillar Häktet behöver inte vara oroliga. De vill bevara den stimmiga känslan och fortsätta lyfta nöje och kultur – allt det som gjort Häktet till den institution det är idag.
Häktet kallar sig nu för en nordisk bistro med en mer kreativ meny som vågar gå utanför det klassiska. Bakom spisarna finns kökschef Karin Nordin och tydligt fokus kommer ligga på trerätters istället för den tidigare trenden med mellanrätter.
Andrea Danielsson
Andrea Danielsson
Publicerad igår
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in