Skörden

Skörden

Rosenlundsgatan 33, Stockholm
Restaurang och utbildningsprogram i regi av Melker Andersson.
Skörden är en mötesplats på Rosenlundsgatan som drivs tillsammans med integrationsprojektet Chefs Camp. Här kombineras matglädje med karriärmöjligheter och unga personer får hjälp att skola om sig till kockar. Bakom initiativet står bland annat kocken och krögaren Melker Andersson. Skörden inkluderar restaurangkoncepten Orangeriet, Matbaren, Framfickan och Bistron.
Avslappnat
Barhäng
Öppettider
Måndag
11:00 - 14:00
Tisdag - Fredag
11:00 - 14:00
14:30 - Sent
Lördag
16:00 - Sent
Söndag
Stängt
Kontakt
Rosenlundsgatan 33, Stockholm
[email protected]
08-85 82 21
https://www.skorden.se
Boka bord
Restaurangen erbjuder
Uteservering
Hundvänligt
Chambre Separée
After Work
Cocktailbar
Barnstol
DJ
Rullstolsanpassat
Samtalsvänligt
Livemusik
Inriktning
Internationellt
Bra att veta
Skördens flexibla utrymmen passar bra för alla typer av evenemang, från matlagningskurs och privata fester till temakvällar.
Maten
En mix av klassisk fransk bistromat, internationell husmanskost och snabbmat.
karta
Få nyheter och restaurangtips från krogar i hela Sverige!
Vi skriver om de senaste trenderna, nyöppningarna och dolda pärlor inom den svenska gastronomin. Fyll i formuläret och se fram emot allt detta direkt i mejlboxen.
Skicka in