Artikel

Lilla Ego bjuder in till Kent-lunch: "Fredagen och lördagen kommer nog bli ett jävla tryck"

Publicerad 19 mar
lilla ego kent lunch daniel räms
Namnet Lilla Ego kommer från Kent-låten "Stoppa mig juni (lilla ego)". I helgen bjuder Daniel Räms och Tom Sjöstedt in till lunch och uppladdning med andra Kent-fans inför bandets konserter på 3Arena. Vi har pratat med Daniel om den kommande inofficiella Kent-förfesten.
Hej Daniel! Berätta, vad är upplägget?
– Hela idén är en Kentuppladdning som börjar vid lunchtid. Vi kör ändrade öppettider, samma meny som vanligt och högre volym på Kent-spellistan. Vi öppnar också tidigare på kvällen så att folk kan komma lite mer i lugn och ro utan att stressa till konserten.
Vad har du för förväntningar?
– Det ska bli intressant. Vi har inte haft öppet lunch tidigare. Eller i pandemin, med det var bara deppigt – det här är roligt! Drömmen är att det blir härlig stämning och folk går loss lite. Man kan bara bjuda in till en sån stämning, sen är det gästerna som får bygga den. Fredagen och lördagen kommer nog bli ett jävla tryck när folk är lediga.
Lilla Ego är lika kända för sin goda mat som att det snabbt blir fullbokat. Finns det några bord kvar?
– Det är mer eller mindre fullt redan. Det finns några bord kvar för större sällskap i källaren. Och senare på kvällen kommer det att finnas drop in-platser i baren.
Ska du gå på konserten?
– Jag tycker de är skitbra så jag ska dit två gånger i helgen.
Händer det något mer nytt hos er i vår?
– Uteserveringen öppnar i början på maj med 12-14 drop in-platser. Vi kommer göra sjukt många förändringar men inget som kommer att märkas. Det här är vår drömkrog. En som jag och Tom själva vill äta på. Vi utvecklar mat, vin och service hela tiden. Vi har gäster som säger att vi är samma som för tolv år sedan öppnade, men vi har tagit miljoner små steg.
Lilla Ego
Västmannagatan 69
Stockholm
Lilla Ego
Andrea Danielsson
Andrea Danielsson
Publicerad 19 mar
Låt oss guida dig till ditt nästa restaurangbesök!
Anmäl dig till BokaBords nyhetsbrev och få restaurangtips, krognytt och guider direkt i din inbox.
Skicka in